Accueil – Dératisation -Désinsectisation – Desinfection – Dépigeonnage

ongediertebestrijdingsbedrijf in België

Snelle en goedkope ongediertebestrijding

Geconfronteerd met de heropleving van bedwantsen, raden we u in het bijzonder aan om een ongediertebestrijding professional​ Als er donkere vlekken op uw matras verschijnen, is uw bed bezet. We vinden bedwantsen in de voeten van je bed maar ook onder je hoofdeinde.

We hebben bekwame en professionele teams om uw matrassen bijvoorbeeld met alternatieve methoden te behandelen.

Binnen een paar uur bevriezing maakt behandeling zonder insecticide mogelijk. De thermische methode is ecologisch, veilig en zeer efficiënt. Deze behandelingen kunnen worden gebruikt tegen insecten van het kever-type in uw huis of uw etablissement.

Wacht geen minuut Neem contact op om uw problemen met betrekking tot desinsectie op te lossen.

Pourquoi faire appel aux services de la société belge SOS RATTING pour désinsectisation ?

De meeste ziekten worden overgedragen door insecten: muggen, vlooien, kakkerlakken (kakkerlakken), teken, bedwantsen, luizen, tijgermuggen, … Bovendien is de insecten bijten kunnen ons dagelijks leven slecht en onaangenaam maken.

we onderscheiden vier families van schadelijke insecten:

  • Kruipende insecten die op de grond werken of een ondergrond nodig hebben om zich te verplaatsen. Zoals kakkerlakken of kakkerlakken, de mieren, de schorpioenen, de spinnen de Bedmijt en anderen insecten van organisch afval zoals wormen
  • Vliegende insecten de vliegende insecten die vaak ontstaan ​​door de nabijheid van groene ruimtes zoals tuinen. In dit opzicht kunnen we enerzijds de bijen, de wespen, de horzels en de motten, en aan de andere kant vliegt, de muggen en anderen muggen die worden geboren uit de aanwezigheid van rottend organisch materiaal.
société de désinsectisation professionnel et expert pas cher à Bruxelles
  • Insecten eten van hout zoals termieten en de grote houten kever​ Die specifieke voorwaarden nodig hebben voor hun ontwikkeling, veel luchtvochtigheid en een temperatuur van rond de 24 ° C.
  • Passage insecten die meestal onschadelijk zijn voor de gezondheid, maar aanzienlijke schade kunnen toebrengen aan planten en bepaalde soorten materiaal. We citeren de pissebedden, de gele teddy, de tegenarian, de grote tuinkever, de zilveren vis of zilvervisje, en de caillidia en de clytes.
dératiseurs profesionnels et experts pas cher à Anderlecht

Het Belgische bedrijf Sos-ratting biedt u behandelingen aan bij geregistreerde insecticiden (vloeistoffen of gels) maar ook behandelingen voor warmte, koude of zuurstofgebrek. La désinsectisation peut être assortie de garanties de résultat.

Protégez votre réputation avec votre société belge SOS RATTING !

De wetgeving verplicht eigenaren van bedrijfspanden om een ​​preventie- en controleprogramma op te zetten dat aantoont dat alle maatregelen zijn genomen om voedselbesmetting door vliegende insecten te voorkomen.

Het is meer dan verplicht om te voorkomen dat u het vertrouwen van uw klanten verliest als u handelt, uw werknemers, uw vrienden.

Bel ons , betekent een beroep op gekwalificeerd, bekwaam en efficiënt personeel.

Maatschappij Sos-ratting heeft al zijn professionals tot uw beschikking gesteld om het merkimago van uw etablissement te helpen beschermen. DEIV-systemen kunnen elektronische vernietigers van vliegende insecten worden opgezet.

désinfecteur des insectes à Bruxelles

Neem contact op

U zoekt een ongediertebestrijdingsdienst in België, bel dan het ongediertebestrijdingsbedrijf  SOS Ratting en herontdek het plezier van thuis zijn.

Om ons te vinden

ZONES D'INTERVENTIONS